جراحی سیکس پک، نوعی عمل است که با فرکانس یکسان برای هر دو جنس انجام می شود. در عمل افراد قبل و بعد هیچ مشکلی ندارند.
کاربرد آن یک نوع عملیات بسیار عملی است. بنابراین ، زمان زیادی طول نمی کشد. هیچ بریدگی ایجاد نمی شود. به همین دلیل ، افراد هیچ گونه اسکار جراحی ندارند. از نظر ظاهری، خطوط ریز ایجاد شده در طول زمان با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نیستند مگر اینکه خیلی دقیق به آن نگاه کنید. بنابراین ، از نظر ظاهر زیبایی مشکلی ایجاد نمی کنند.
این یک روش بدون درد است. هیچ دردی در افراد ایجاد نمی کند. با این حال ، از آنجا که از طریق انتقال چربی استفاده می شود ، درد و تورم جزئی در ناحیه ای که چربی برداشته می شود پس از عمل وجود دارد. این یک نوع درد خفیف است که با مسکن های ساده قابل کنترل است. از همین رو؛هیچ وضعیتی مانند درد بعد از عمل وجود ندارد که باعث نگرانی افراد شود.
جراحی سیکس پک چیست؟
این سوالی است که بیماران به دنبال پاسخ آن هستند ، بسته به ساختار بدن و زمان عمل ، نتایج متفاوتی دریافت می کنند. برای اینکه بتوانیم در اینجا واضح صحبت کنیم ، قطعاً به نظر پزشک زیبایی نیاز است.
با این حال ، هنگامی که ما عملیات را در همه افراد در عمومی ترین مفهوم اعمال می کنیم و هنگامی که با حذف سایر برنامه های کاربردی دیگر صحبت می کنیم ، می توانیم تصویری را در ذهن مردم ترسیم کنیم.
در این عملیات ، چندین روش گام به گام به طور همزمان برای افراد اعمال می شود. این روش به طور کلی برای بزرگسالانی که با وجود تمرینات سنگین عضلات برجسته ای ندارند و می خواهند ظاهر برجسته تری داشته باشند ، اعمال می شود.
در طول این برنامه ، عملیات با کار های کوچک انجام می شود. زیرا؛در دوره بعد از عمل ، هیچ گونه بافت اسکار قابل مشاهده در افراد وجود ندارد.
در فرایند درمان هیچ مشکلی وجور ندارد که زمان زیادی طول بکشد و فرد را از زندگی روزمره خود دور کند. دوره بعد از عمل به راحتی قابل گذر است.
به شما این امکان را می دهد که در مدت زمان بسیار کوتاه تری نسبت به ورزش به یک ظاهر سیکس پک دست پیدا کنید.
این نوع جراحی ها عمل های ساده ای هستند که برای افراد سالم ناراحتی ایجاد نمی کنند.
عضله شکم با جراحی چگونه ساخته می شود؟
لازم است به این سوال که چگونه عمل جراحی سیکس پک در چند مرحله انجام می شود ، پاسخ داده شود. بسته به ساختار بدن فرد و نیازهای شکم ، مراحل جراحی نیز ممکن است طولانی تر یا کوتاه تر باشد.
به عنوان مثال ، اگر افتادگی پوست در شکم پس از کاهش سریع وزن در فرد مشاهده شود ، به روش های بیشتری نسبت به روش معمول نیاز دارد. در این افراد با توجه به شدت افتادگی ، عمل جراحی جمع کردن شکم و برداشتن پوست اضافی اعمال می شود. سپس ، در صورت لزوم ، محل ناف نیز تغییر می کند.
با این حال ، هنگامی که به روند کلی نگاه می کنیم ، برنامه های خاصی انجام می شوند:
جراحی سیکس پک ترجیحاً تحت بی حسی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. در اینجا ، انتخاب طول مدت عمل و نیازهای بیمار به پزشک مربوط می شود.
وقتی به صورت کلی به آن نگاه می کنیم ؛از نظر دوره بعد از عمل ، بی حسی بیشتر در جراحی های زیبایی ترجیح داده می شود.
پس از مرحله بیهوشی ، اگر بیمار بیش از اندازه کافی چربی در ناحیه شکم داشته باشد ، این چربی ها با لیپوساکشن برداشته می شوند. اگر بتوان مقدار کافی چربی را جمع آوری کرد ، این چربی پردازش شده و به قسمت های مناسب سیکس پک اضافه می شود. چربی از قسمت های دیگر خط حذف می شود ، به طوری که بافت دارای خطوط متمایزتری می شود.
اگر نسبت چربی فرد بسیار پایین باشد ، از همان روش با استفاده از ایمپلنت های مناسب استفاده می شود.
پس از ایجاد برش های بسیار کوچک ، پروتزها بر روی قسمت مربوطه بدن قرار می گیرند. به لطف این برش های کوچک ، بافت اسکار جدی و بزرگی مانند اسکار جراحی ایجاد نمی شود.
سپس ، بیمار با توجه به نوع بی حسی انجام شده بیدار می شود.
بعد از عمل جراحی سیکس پک چه کاری انجام می شود؟
برای پاسخ به این سوال که بعد از جراحی Six Pack چه باید کرد ، بسته به بیهوشی شرایط متفاوتی وجود دارد:
- بیدار شدن فرد در نوع بی حسی راحت تر است. بیمار می تواند ظرف 1 ساعت غذا بخورد. آنها باید 1 یا 2 روز استراحت کنند.
- در بیهوشی عمومی ، وضعیت بیمار قابل مشاهده است و روند ترخیص ممکن است کمی بیشتر طول بکشد. معمولاً هر دو بیمار بسته به شرایطشان ظرف 1 یا 2 روز مرخص می شوند. آنها قطعاً باید 2-1 روز در خانه استراحت کنند تا بدن خود را بازیابی کنند.
- در دوره بعد از عمل ، بانداژ در حدود 4 هفته روی شکم اعمال می شود. انتظار می رود بدن با شکل جدید سازگار شود. اگرچه این حالت در افراد مختلف متفاوت است ، اما برای تناسب بیشتر پوست و جلوگیری از هر گونه پارگی ، باید 15 روز از فعالیت های سنگین خودداری کنید.
- در صورتی که پزشک توصیه نکند ، فرد باید در اولین ماه پس از عمل از فعالیت هایی که باعث تلاش های سنگین مانند ورزش می شود ، دوری کند.
- برای بازگشت به ورزش ، باید مطابق توصیه های پزشک عمل کنید.
- با این حال ، بازگشت بیمار به زندگی روزمره در عرض 15 روز هیچ ضرری ندارد.
۰ دیدگاه